Afslanken

Compressietherapie

Compressietherapie is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weer in een betere conditie te brengen. Het is een heerlijke ontspannende therapie. Het verbetert het metabolisme, de bloedcirculatie en activeert de vetstofwisseling.

Het lymfestelsel

Net als de bloedbaan waarin bloed circuleert, heeft het lichaam een lymfestelsel waar lymfevocht doorheen stroomt. Maar in tegenstelling tot de bloedcirculatie is het lymfestelsel alleen een afvoerend systeem. De lymfevaten bevatten kleppen zodat het vocht niet kan terugstromen of stagneren. Het vervoer gaat van kleine vaatjes naar vele grotere vaten. Met name de oksels en de liezen bevatten grote lymfestations (de lymfeknopen). Deze lymfeknopen hebben een aantal functies waaronder filteren maar zijn ook weerstandsensoren. Een goed werkend lymfesysteem is medebepalend voor de gezondheid en is essentieel voor een goede stofwisseling en een goede weerstand. Wanneer het systeem niet goed werkt ontstaat cellulite en vocht- en vetophopingen.

Extra toevoeging Bodywraps!

U kunt ook om het effect te vergroten bodywraps toevoegen aan de compressietherapie. Wij brengen dan eerst een glycolic peeling aan op de probleemzones die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Daarna brengen we de speciale wraps doordrongen met een vloeistof voor het probleem aan en een plastic pak en daar overheen gaat het compressiepak. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen. De perfecte behandeling voor de aanpak van o.a. cellulite, oedeem en lokale vetophopingen.

De behandeling

Behandelduur 45 minuten

Voor resultaat 8-16 behandelingen

Resultaat behandelingen
- Cellulite
- Vermindering van vetophopingen
- Minder vermoeide benen en pijnklachten
- Meer weerstand & energie

Prijs per behandeling €45
Kuur 10 keer €349
Prijs per behandeling incl. bodywrap €79
Kuur 8 keer incl bodywraps €599

Reserveren

Meer informatie over afslanken?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Cryolipolyse

Heeft u ondanks voldoende bewegen en gezond eten last van te veel vet op de probleemzones zoals buik, billen en bovenbenen? Wij bieden u een wetenschappelijk bewezen oplossing.

Meer over Cryolipolyse
Liposhape

De liposhape zorgt voor lichaamcontouring en huidverstrakking. Dit apparaat kan worden gebruikt voor de behandeling van cellulite, huidverstrakking, huidverjonging en vetreductie.

Meer over Liposhape
EMS Sculpt

Met de EMS Reshape kun je door middel van elektrische spierstimulatie de spieren trainen en verstevigen. Zonder grote inspanning of belasting van het lichaam.

Meer over EMS Sculpt
Webshop