Behandelingen

Bioresonantie

Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequenties (trillingen). Met deze therapie vindt er een registratie plaats van afwijkende lichaamsfrequenties. Bij afwijkende lichaamsfrequenties is het lichaam uit balans en kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer naar behoren en er ontstaan allerlei klachten, ook huidklachten die maar niet weggaan. Bijvoorbeeld: acne, rosacea eczeem en psoriasis.

Prikkelen van het lichaam

Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren of te herstellen kunnen de klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. Hiervoor worden onder andere homeopathische middelen en voedingssupplementen ingezet. Het gevolg is dat de belastende stoffen die u ziek maken worden vrijgemaakt en worden uitgescheiden door organen zoals de blaas, longen, darmen en huid. Met als positief gevolg dat het zelf genezend vermogen – het immuunsysteem – van het lichaam weer z'n werk gaat doen. Daarnaast kunnen voedingsstoffen worden aangevuld zodat het desbetreffende orgaan beter zijn werk kan gaan doen en kan herstellen.

Bioresonantie therapie is een pijnloze therapievorm waarbij een cliënt wordt aangesloten op medische apparatuur. Onze apparatuur is gemaakt om virussen en bacteriën en schimmels op te sporen en d.m.v van een tegenfrequentie de virus of bacterie te vernietigen.

*Deze behandeling wordt door de Alternatieve Therapie vergoed.

De behandeling

Behandelduur 90 minuten

Voor resultaat 1-5 behandelingen

Resultaat behandelingen
- Vernietigen bacteriën of virussen
- Opsporen lichamelijke problemen

Prijs per behandeling: €105

Reserveren

Meer informatie over Bioresonantie?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Webshop