Behandelingen

Diode Laserontharing

Wilt u van uw ongewenste haargroei af? Wij hebben de oplossing! Laserontharing is een oplossing voor ongewenste haargroei en kan ingezet worden op alle delen van het lichaam, dus ook in het gezicht. Op het gebied van definitief ontharen is de Italiaanse Diode Laser een echte topper, al jaren bewezen de beste resultaten!

Uniek

Het unieke van deze laser is dat wij alle huidtypen kunnen behandelen, van blanke tot negroïde huiden. Dat maakt onze Diode Laser zo bijzonder!

Zo werkt het

Het pigment van de haren absorbeert het laserlicht en zet het om in warmte, wat zorgt voor vernietiging van het haarzakje. Het haarzakje is de voedingsbodem voor de haar. Wanneer het haarzakje inactief is gemaakt, kan er geen nieuwe haar meer groeien.

De behandeling met de Diode Laser is snel en vrijwel pijnloos. Eenmaal gestart met de behandelingen is het van groot belang om de behandelingen in een bepaalde cyclus voort te zetten (meestal ongeveer 4 weken). Na gemiddeld 6 tot 10 behandelingen is bij de meeste mensen 85 tot 100% van de haargroei gestopt. Nooit meer scheren dus!

Wanneer u meer dan 8 behandelingen nodig heeft krijgt u vanaf de 8ste behandeling 20% korting op de behandeling.

Bekijk onze instagram/facebook pagina's voor de actuele prijzen en actie's.
(Actie's lopen op tot wel 30%)

Meer informatie over laserontharing?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Webshop