Behandelingen

Diode Laserontharing

Bent u opzoek naar een veilige, effectieve en langdurige oplossing voor ongewenst haar. Wij hebben de oplossing! Laserontharing is een oplossing voor ongewenste haargroei en kan ingezet worden op alle delen van het lichaam, dus ook in het gezicht. Op het gebied van definitief ontharen is de Italiaanse Diode Laser een echte topper, al jaren bewezen de beste resultaten!

Uniek

Het unieke van deze laser is dat wij alle huidtypen kunnen behandelen, van blanke tot negroïde huiden. Onze laser is een veilige en gecertificeerde laser ( CE 1370 )

Zo werkt het

Het pigment van de haren absorbeert het laserlicht en zet het om in warmte, wat zorgt voor vernietiging van het haarzakje. Doordat de laser op een bepaalde golflengte warmte de huid inbrengt, worden alleen de haren verhit en blijft de omliggende huid intact. Het haarzakje is de voedingsbodem voor de haar. Wanneer het haarzakje inactief is gemaakt, kan er geen nieuwe haar meer groeien. Door de unieke golflengte is de behandeling nog meer gericht op jouw persoonlijke huidtype en haarsoort.

De behandeling met de Diode Laser is snel en door ons koelsysteem is de behandeling goed te ondergaan. Eenmaal gestart met de behandeling is het van groot belang om de behandelingen in een bepaalde cyclus voort te zetten (meestal ongeveer 6 - 10 weken). Na gemiddeld 8 tot 10 behandelingen is bij de meeste mensen 85 % van de haargroei gestopt. Nooit meer scheren dus!!


De behandeling
Wanneer u een behandeling geboekt heeft legt een van onze specialiste eerst alles uit over laser ontharing in een vrijblijvend intake gesprek. Het te behandelen gebied dient 24 uur van te voren geschoren te zijn, alleen scheren is hierbij toegestaan (waxen of epileren dus niet). Zorg alleen dat er een klein stukje haar blijft staan zodat de specialist de haar kan beoordelen en hier de behandeling op aan kan passen.

Wanneer u meer dan 8 behandelingen nodig heeft krijgt u vanaf de 8e behandeling 20% korting op de behandeling.

U kunt mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding. Zorgverzekeraars vergoeden vaak behandeling gedeeltelijk of geheel. Neem contact op met uw verzekeraar voor informatie en voorwaarde.

Bekijk onze instagram/facebook pagina's voor de actuele prijzen en actie's.
(Actie's lopen op tot wel 30%) Bijvoorbeeld oksels laseren al vanaf 50,-

Meer informatie over laserontharing?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Webshop