Behandelingen

Observ Huidscan

Met de Observ huidscan is het mogelijk om de huid op een uitgebreide manier te analyseren. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ Huidscan analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. De resultaten van de huidscan kunnen worden opgeslagen en vergeleken met voorgaande sessies.

Behandelplan op maat

De Observ 520 is het meest uitgebreide en geavanceerde model onder de huidscan-apparaten. Met de Observ is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende modules nauwkeurig te analyseren. De gepatenteerde technologie, die gebruikmaakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, maakt de huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar. Resultaat; een nauwkeurig behandelplan op maat.

Zo werkt het

Dit unieke apparaat maakt met verschillende lichtbronnen 6 foto’s een foto van je gezicht. De speciale software in de Observ Huidscan maakt een berekening van het aantal en de grote van de poriën, de diepte van de rimpels, de gelijkmatigheid van de huid en de uv-schade. Doordat de huidscan met verschillende lichtsoorten foto’s neemt van jouw huidbeeld, kunnen onder andere de pigment, talg, structuur en de huidlijnen duidelijk worden weergegeven.

Er wordt een afdruk van je huid onder de microscoop bekeken, die test de mate van verhoorning en de grootte van de talgkliertjes. Eigenlijk maakt de Observ Huidscan een soort blueprint van je huid. Zo krijg je een uitgebreid beeld van de conditie je huid en kunnen onze huidspecialisten precies zien welke behandeling bij jouw huid zorgt voor een optimaal resultaat.

Deze huidanalyse voeren wij volledig gratis uit. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Meer informatie over deze huidscan?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Webshop