Afslanken

AVI-Slim

De AVI-SLIM is een revolutionaire organische infrarood- en toermalijntherapie die het lichaam transpiratie laat produceren. Hierdoor maakt deze therapie het mogelijk om te zuiveren, regenereren, slanker te worden en het lichaam in balans te brengen/houden.

Hoe het werkt

Lekker liggen, heerlijk ontspannen en genieten van de totale infrarood helende warmte rondom terwijl gelijktijdig tot 800 kcal worden gebruikt. Dit kan met de AVI-SLIM. Door middel van infrarood- en toermalijntherapie, een traditionele Japanse methode met moderne technologie. Het helpt o.a. het silhouet te verbeteren, toxines te verwijderen, de huid te verjongen en spier- en gewrichtspijn te verminderen.

In de AVI-SLIM zijn de lange golf infraroodstralen zo geplaatst, dat zij optimaal op het lichaam worden gericht. De infraroodstralen zijn gelijk aan een gedeelte van het spectrum dat ook door de zon wordt uitgezonden en hebben de juiste golflengte voor een optimale inwerking op het menselijk lichaam. Ze laten de omgevingstemperatuur stijgen naar 40°C tot 60°C. Hierdoor kunnen we een dubbel effect verkrijgen; namelijk het binnendringen van de IR-stralen in ons lichaam en een aangename omgevingstemperatuur die ons lichaam nog meer aanzet tot transpireren. Het lichaam kan tot 93% van deze energie opnemen. U gaat dus op een ontspannen wijze tot zo’n 800 kcal verbruiken tijdens een therapeutische sessie van 40 minuten, hetgeen qua calorieverbruik gelijk staat aan zo’n 15 tot 20km joggen.

Toermalijn-germanium stenen

De binnenwanden van de AVI-SLIM zijn gevuld met 599 toermalijn- en germanium stenen. De infraroodstralen verwarmen deze stenen die hierdoor op een natuurlijke wijze lange golf0infraroodwarmte en negatieve ionen opwekken. Dit zorgt in zeek korte tijd voor vele positieve effecten. Onderzoek* heeft namelijk aangetoond dat deze stenen de bloedcirculatie stimuleren, de stress verminderen, de mentale alertheid bevorderen en het immuunsysteem verstreken. De AVI-SLIM verwarmt op een zeer aangename wijze de huid, het lymfestelsel, het bloed en het metabolisme. Het lichaam verbruikt calorieën en het metabolisme wordt gestimuleerd. Sommige aandoeningen kunnen zelfs verdwijnen. Tevens kan een betere nachtrust resultaat zijn van deze behandeling.

Kijk wat de Avi-slim voor jou kan doen! Maak uw afspraak voor een proefsessie van 40 minuten voor €42,50,-

De behandeling

Behandelduur 40 minuten

Voor resultaat 8 behandelingen

Resultaat behandelingen
- Vet vermindering
- Ontgiftend
- Stimulatie metabolisme
- Verbetering elasticiteit en stevigheid huid
- Verbetering hydratatie huid
- 1 tot 2 kledingmaten minder
- Vermindering van cellulite
- Vermindering lichaamsvet
- Vermindering pijn
- Spierontspanning

Prijs per behandeling: €55,-
Proefbehandeling incl. intake (eenmalig): €42,50,-
Kuur 8 keer: €390,-
Advies 1 tot 2 keer per week

Reserveren

Meer informatie over afslanken?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Compressietherapie

Compressietherapie stimuleert het lymfesysteem om weer op een gezonde manier te werken. De Balancer is als het ware een pak waarin u stevig ingepakt op de behandeltafel ligt.

Meer over compressietherapie
Cryolipolyse

Heeft u ondanks voldoende bewegen en gezond eten last van te veel vet op de probleemzones zoals buik, billen en bovenbenen? Wij bieden u een wetenschappelijk bewezen oplossing.

Meer over Cryolipolyse
Liposhape

De liposhape zorgt voor lichaamcontouring en huidverstrakking. Dit apparaat kan worden gebruikt voor de behandeling van cellulite, huidverstrakking, huidverjonging en vetreductie.

Meer over Liposhape
Webshop