Afslanken

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een pijnloze manier van vetreductie door middel van verkoeling van de vetcellen zodat deze vetcellen afgebroken worden zonder dat er ander weefsel van het lichaam wordt beschadigd. Deze behandeling is vooral ontwikkeld om de contouren van het lichaam te verbeteren. De behandeling is niet geschikt om in één keer veel gewicht te verliezen. Cryolipolyse is voor relatief fitte en gezonde mensen die hardnekkig vet hebben dat niet verdwijnt met een dieet of sporten.

Vetcellen

Schoonheidsinstituut L'arte dell'estetica beschikt over apparatuur met de allernieuwste technologie cryolipolyse om vetcellen te vernietigen. Vier speciale pads koelen de vetcellen precies op de plek waar je overtollig vet kwijt wilt raken. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen op natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen. Als een volwassen persoon kilo’s verliest dan verandert de hoeveelheid vet per vetcel, niet het aantal vetcellen. Deze lege of kleinere vetcellen geven minder leptine af. En dit zorgt ervoor dat je sneller een hongersignaal krijgt. Dit zou een oorzaak kunnen zijn dat het moeilijk is om op gewicht te blijven. De vetcellen op de probleemzones zoals buik, billen en bovenbenen zijn vaak slecht doorbloed. Daarom is het vaak erg moeilijk om juist daar vetreductie te realiseren door middel van sporten en gezond eten. Wij bieden u een wetenschappelijk bewezen oplossing. Door bij ons een cryolipolyse-kuur te volgen, kunt u 3 tot 5 cm van uw vetlaag verwijderen.

De behandeling

Behandelduur 60 minuten

Voor resultaat 5 behandelingen

Resultaat behandelingen
3 t/m 5 cm verwijderen van uw vetlaag


Kuur 5 keer €350,-
Per behandeling i.c.m. Liposhape :€135 (alle zones)
Kuur i.c.m. Liposhape 4 beh. € 450 (alle zones)


Reserveren
Compressietherapie

Compressietherapie stimuleert het lymfesysteem om weer op een gezonde manier te werken. De Balancer is als het ware een pak waarin u stevig ingepakt op de behandeltafel ligt.

Meer over compressietherapie
Liposhape

De liposhape zorgt voor lichaamcontouring en huidverstrakking. Dit apparaat kan worden gebruikt voor de behandeling van cellulite, huidverstrakking, huidverjonging en vetreductie.

Meer over Liposhape
EMS Sculpt

Met de EMS Reshape kun je door middel van elektrische spierstimulatie de spieren trainen en verstevigen. Zonder grote inspanning of belasting van het lichaam.

Meer over EMS Sculpt

Meer informatie over afslanken?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Webshop