Huidverbetering

Hydralift Facial

Een reiniging met alleen melk en tonic is niet voldoende om de huid goed te reinigen. De oppervlakkige hoornlaag die met het verstrijken der jaren dikker wordt, ontneemt glans en zachtheid van de huid die zich als een pantser tegen de indringing van de actieve ingrediënten verzet.

Hydralift

De Hydralift is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en mesotherapie.  De Hydralift is een behandeling die ervoor zorgt dat de huid optimaal gehydrateerd en vernieuwd wordt. Dit apparaat heeft een drievoudige werking die bestaat uit:

Mesotherapie
Hierbij worden de ‘kanaaltjes’ van de huid opgezet, waardoor het serum en de Hyaluron diep in de huidlagen doordringt.

Microdermabrasie
Mircodermabrasie zorgt door zijn licht schurende diamantjes ervoor dat de elastine gestimuleerd wordt, littekens en rimpels vervagen.

Sequentiële zuren
Door het inzetten van de onderstaande sequentiële zuren wordt uw huid optimaal gehydrateerd. De huid wordt aangezet tot het aanmaken van nieuw collageen en elastine.

De volgende sequentiële zuren worden ingezet tijdens de behandeling:

Amandelzuur
Amandelzuur reinigt de huid diep, daarnaast zorgt het ook voor vorming van nieuwe huidcellen en het verwijderen van dode huidcellen.

Salicylzuur
Geneest de huid van binnenuit. Dit is met name erg goed voor acne.  

Hyaluron
Hyaluron kan, in verhouding tot haar massa, zeer grote hoeveelheden water aan zich binden (tot 6 liter water per gram)

De behandeling

Behandelduur 65 minuten

Voor resultaat 1-4 behandelingen

Resultaat behandelingen
- Rimpelvermindering
- Tegen verslapte huid
- Minder littekens
- Minder grove poriën
- Voor een prachtige glow

Prijs per behandeling €99

Reserveren

Meer informatie over huidverbetering?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Dermapen

Glycolzuur maakt poriën vrij en verfijnt de huidstructuur. De Dermapen kan de structuur van de huid zelfs volledig transformeren, met een stralend en glad eindresultaat.

Meer over Dermapen
Helight

De werking van licht op ons lichaam wordt al vele jaren in de medische wereld gebruikt om genezing te bevorderen, pijn te verlichten of ontstekingen te verminderen.

Meer over Helight
Micro Meso Shooter

Voor hydratatie en de biorestructurering van de huid. Geschikt voor huidverjonging, de behandeling van striae en als aanvulling op intradermale fillers.

Meer over Micro Meso Shooter
Webshop