Behandelingen

Afslanken

Veel vrouwen, maar ook mannen, worstelen jaarlijks met overtollige vetrolletjes die ook met voldoende bewegen en gezond eten niet verholpen lijken te worden. Vaak zijn dit de zones rond de buik, billen en bovenbenen. Bij L’arte Dell Estetica voeren we verschillende behandelingen uit die deze probleemgebieden aanpakken. Aan de hand van een persoonlijk consult stellen wij een professioneel behandelplan samen voor een nóg mooiere versie van jezelf!

Compressietherapie

Compressietherapie stimuleert het lymfesysteem om weer op een gezonde manier te werken. De Balancer is als het ware een pak waarin u stevig ingepakt op de behandeltafel ligt.

Meer over compressietherapie
Cryolipolyse

Heeft u ondanks voldoende bewegen en gezond eten last van te veel vet op de probleemzones zoals buik, billen en bovenbenen? Wij bieden u een wetenschappelijk bewezen oplossing.

Meer over Cryolipolyse
Liposhape

De liposhape zorgt voor lichaamcontouring en huidverstrakking. Dit apparaat kan worden gebruikt voor de behandeling van cellulite, huidverstrakking, huidverjonging en vetreductie.

Meer over Liposhape
EMS Reshape

Met de EMS Reshape kun je door middel van elektrische spierstimulatie de spieren trainen en verstevigen. Zonder grote inspanning of belasting van het lichaam.

Meer over EMS Sculpt
AVI-Slim

Lekker liggen, heerlijk ontspannen en genieten van de totale infrarood helende warmte rondom terwijl gelijktijdig tot 800 kcal worden gebruikt. Dit kan met de AVI-Slim

Meer over AVI-Slim

Meer informatie over afslanken?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Webshop