Huidverbetering

Peppermint Peeling

Peppermint Peel Mild is gemaakt van een combinatie van 5 verschillende zuren. Verder bevat de peeling menthol die de huid verkoelt en zorgt voor een prettige behandeling. Naast de krachtige werking van de peeling, werkt deze ook verzachtend, hydraterend en verbeterd regeneratie van het weefsel.

Wanneer geschikt?

De Peppermint Peeling is voor veel huid gerelateerde problemen in te zetten. Het is het geschikt voor: een verslapte huid, rimpels, fijne lijntjes, hyperpigmentatie, acne, een vette huid en grove poriën. Een groot voordeel van deze peeling is dat u daarna niet te maken hebt met roodheid of zon vermijding.

De behandeling

Behandelduur 60 minuten

Voor resultaat 5 behandelingen

Resultaat behandelingen
- Vermindering van verslapte huid
- Minder rimpels en fijne lijntjes
- Tegen hyperpigmentatie
- Vermindering acne
- Een minder vette huid en grove poriën

Prijs per behandeling € 99,-

Reserveren

Meer informatie over huidverbetering?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Dermapen

Glycolzuur maakt poriën vrij en verfijnt de huidstructuur. De Dermapen kan de structuur van de huid zelfs volledig transformeren, met een stralend en glad eindresultaat.

Meer over Dermapen
Helight

De werking van licht op ons lichaam wordt al vele jaren in de medische wereld gebruikt om genezing te bevorderen, pijn te verlichten of ontstekingen te verminderen.

Meer over Helight
Micro Meso Shooter

Voor hydratatie en de biorestructurering van de huid. Geschikt voor huidverjonging, de behandeling van striae en als aanvulling op intradermale fillers.

Meer over Micro Meso Shooter
Webshop