Behandelingen

Huidverbetering

Met de verschillende behandelingen gericht op huidverbetering werken wij aan de huidconditie en de huidstructuur. Vaak zien we dat door ziekte, overmatige stress, verminderde weerstand, verkeerde huidverzorgingsproducten en slechte leefgewoonten de huidconditie achteruitgaat en hiermee de huidstructuur verandert. Aan de hand van een persoonlijk consult stellen wij een professioneel behandelplan samen voor een nóg mooiere versie van jezelf!

Dermapen

De Dermapen kan de structuur van de huid zelfs volledig transformeren, met een stralend en glad eindresultaat.

Meer over de dermapen
Red light skin therapy

De werking van licht op ons lichaam wordt al vele jaren in de medische wereld gebruikt om genezing te bevorderen, pijn te verlichten of ontstekingen te verminderen.

Meer over helight
PRX - T33 Peeling

De no needling skin booster TCA peeling is geschikt voor: een verslapte huid, rimpels, fijne lijntjes, hyperpigmentatie en grove poriën.

Meer over PRX- T33 peeling
Micro Meso Shooter

Voor hydratatie en de biorestructurering van de huid. Geschikt voor huidverjonging, de behandeling van striae en als aanvulling op intradermale fillers.

Meer over micro meso shooter
Hydra Memory

We nemen u mee in een heerlijke ontspannende behandeling, waarbij de aandacht volledig voor de klant is. Alle producten worden met speciale massage grepen aangebracht.

Meer over hydra memory
Hydralift Facial

De Hydralift is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en mesotherapie.

Meer over hydralift facial
PD-13 Acne Therapie

De activiteit van talgklieren wordt verminderd en de propioni bacterie acnes en de demodex mijt, welke een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van rosacea, worden gedood.

Meer over PD-13 Therapie
HydroPeptide

Ben je op zoek naar een huid-verbeterende verzorgingslijn met een onmiddellijk “wauw-effect“? HydroPeptide is een award-winnende cosmeceutical en garandeert echte resultaten!  

Meer over Hydropeptide
9D H.I.F.U VMAX Ultherapie

Mooie resultaten behalen zonder plastische ingrepen of injecatbles? Dan is de 9D HIFU de oplossing voor u! Het is een niet chirurgische methode, waarbij het huidoppervlak onbeschadigd blijft. We streven ernaar om mooie natuurlijke resultaten te behalen zonder een chirurgische ingreep.  

Meer over H.i.F.u

Meer informatie over huidverbetering?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Webshop