Huidverbetering

Dermapen

Dit is een behandeling in de vorm van microneedling therapie. Het apparaat heeft zeer fijne naaldjes waarmee als het ware kleine kanaaltjes in je huid worden gemaakt. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer werkstoffen dieper in de huid opgenomen worden. collageen wordt gestimuleerd.

Dermapen

het doel van een microneedling behandeling is om structuele en duurzame huidverbetering te bewerkstellen.

Het effect is dat er op natuurlijke en veilige wijze een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden. De disposable en steriele pen cartridge, bestaat uit 12 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken.

Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine, dat relateert in een strakke huid

MICRONEEDLING I.C.M PRX- TCA PEELING 
Deze combinatie behandeling zetten we in om de behandeling intensiever te maken voor een nog beter resultaat. Deze resultaten zijn zeer verbluffend!!

Helight

Als u voor de microneedling komt zit er de Helight Pro bij in. De Helight Pro is de nieuwste technologie ledtherapie d.m.v. zeer krachtig rood licht (rode leds). Door dit krachtige rode licht kunnen we deze lamp bij verschillende indicaties inzetten zoals welzijn, schoonheid en gezondheid.

De behandeling

Behandelduur 60 minuten

Voor resultaat 1-3 behandelingen

Resultaat behandelingen
- Huidtint egaliseren
- Collageen regenereren

Behandelmogelijkheden
- Fijne lijntjes, rimpels en huidverslappingen
- Acne littekens en littekens van andere aard
- Verslapte huid
- Zonbeschadiging
- Pigmentstoornissen
-Grove huidstructuur
- Striae/striemen

Prijs per behandeling € 135,-
PRX - T33 Peeling i.c.m. microneedling €155,-
HP Firming Vit C i.c.m. microneedling  € 155,-

Reserveren

Meer informatie over huidverbetering?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Helight

De werking van licht op ons lichaam wordt al vele jaren in de medische wereld gebruikt om genezing te bevorderen, pijn te verlichten of ontstekingen te verminderen.

Meer over Helight
Peppermint Peeling

Een combinatie van 5 verschillende zuren. Deze peeling werkt ook verzachtend, hydraterend en verbeterd regeneratie van het weefsel.

Meer over Peppermint peeling
Micro Meso Shooter

Voor hydratatie en de biorestructurering van de huid. Geschikt voor huidverjonging, de behandeling van striae en als aanvulling op intradermale fillers.

Meer over micro meso shooter
Webshop