Huidverbetering

Red Light Skin Therapy

Helight is de nieuwste technologie ledtherapie d.m.v. zeer krachtig rood licht (rode leds). Door dit krachtige rode licht (straalt geen blauw, UV- of infraroodlicht uit) kunnen we deze lamp bij verschillende indicaties inzetten; welzijn, schoonheid en gezondheid. Naarmate we ouder worden, produceren de fibroblasten steeds minder collageen, hyaluronzuur en elastische vezels. Door het gebruik van rood licht, worden de huidcellen geactiveerd, krijgen ze meer energie en ze produceren weer meer collageen, hyaluronzuur en elastine vezels.

Medical device klasse 2

De werking van licht op ons lichaam, door wetenschappers "fotobiomodulatie (PBM)" genoemd, wordt al vele jaren in de medische wereld gebruikt om genezing te bevorderen, pijn te verlichten of ontstekingen te verminderen. De helight bevat een Medical device klasse 2 en is door een neurowetenschapper ontworpen. De Helight ledtherapie reguleert de stofwisseling van de cellen door middel van licht. De cellen worden geactiveerd, krijgen meer energie en u voelt zich dus beter.

De behandeling

Behandelduur 15 minuten

Voor resultaat 10 behandelingen

Resultaat behandelingen
- Aanmaak van nieuw collageen en elastine
- Stimuleert celvernieuwing
- Kalmerende werking

Prijs per behandeling € 22,50
Kuur 12 keer € 225,-

Reserveren

Meer informatie over huidverbetering?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Dermapen

Glycolzuur maakt poriën vrij en verfijnt de huidstructuur. De Dermapen kan de structuur van de huid zelfs volledig transformeren, met een stralend en glad eindresultaat.

Meer over Dermapen
Peppermint Peeling

Een combinatie van 5 verschillende zuren. Deze peeling werkt ook verzachtend, hydraterend en verbeterd regeneratie van het weefsel.

Meer over Peppermint Peeling
Micro Meso Shooter

Voor hydratatie en de biorestructurering van de huid. Geschikt voor huidverjonging, de behandeling van striae en als aanvulling op intradermale fillers.

Meer over Micro meso shooter
Webshop