Huidverbetering

PD-13 Therapie

PD-13 Therapy is een foto-dynamische behandeling voor het medicijnvrij behandelen van (actieve)acne, actinische keratose en rosacea. Tijdens deze behandeling wordt gebruikt gemaakt van rood licht (630 nanometer) welke zorgt voor de activering van de werkstof A Methyl Aminolevulinate HCl en een direct resultaat geeft.

De werking

De activiteit van talgklieren wordt verminderd en de propioni bacterie acnes en de demodex mijt, welke een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van rosacea, worden gedood. Ook zal het een herstellend effect hebben op de huid die door de zon beschadigd is zoals bij actinische keratose.  

Het is mogelijk dat je huid wat gaat schilferen of een lichte vervelling krijgt, dit is niet te voorspellen in welke mate en of dit gebeurt. Houd hier dus rekening mee als je de behandeling laat doen. Roodheid en prikkeling van de huid zijn normaal en verdwijnen binnen 2-3 dagen na de behandeling.

De behandeling

Behandelduur 90 minuten

Voor resultaat 1-3 behandelingen

Resultaat behandelingen
- Activiteit talgklieren vermindert
- Propioni bacterie acnes en de demodex mijt worden gedood
- Herstellend effect op de huid na zonschade

Prijs per behandeling €110,-

Reserveren

Meer informatie over huidverbetering?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Dermapen

Glycolzuur maakt poriën vrij en verfijnt de huidstructuur. De Dermapen kan de structuur van de huid zelfs volledig transformeren, met een stralend en glad eindresultaat.

Meer over Dermapen
Helight

De werking van licht op ons lichaam wordt al vele jaren in de medische wereld gebruikt om genezing te bevorderen, pijn te verlichten of ontstekingen te verminderen.

Meer over Helight
Micro Meso Shooter

Voor hydratatie en de biorestructurering van de huid. Geschikt voor huidverjonging, de behandeling van striae en als aanvulling op intradermale fillers.

Meer over Micro Meso Shooter
Webshop