Afslanken

EMS Reshape

De EMS Reshape vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat vet verdwijnt en de spiermassa tot wel 23% toeneemt. Daarom is deze techniek een ware innovatie. De EMS Reshape zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een workout.

Hoe het werkt

De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet. Wanneer je er strakker uit wil zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevigere en rondere billen. Het is nu mogelijk met de EMS Reshape.

De behandelingen zijn zeer geschikt als je niet mag, wilt of kan sporten. EMS Reshape, voor wie fit en in vorm wil blijven en weinig tijd heeft.

Incontinentie? De Pelvic-Pad biedt de oplossing!

In de esthetische geneeskunde wordt HI-EMT gebruikt als een niet-invasieve lichaamscontourenbehandeling voor o.a. buik en billen. Dezelfde technologie is gebruikt en bewezen in urologie en gynaecologie voor de behandeling van urine-incontinentie door versterking van de bekkenbodemspieren. Voor de behandeling van incontinentie maakt de apparatuur gebruik van de pelvic-pad. De pad gebruikt HI-EMT die intensiteiten en pulsritmes afwisselt om de beoogde spieren volledig te bewerken met tienduizenden supramaximale contracties. Je traint zelfstandig de bekkenbodemspieren waarbij je gewoon de kleding kan aanhouden! Het scala aan oefeningen dat nodig zou zijn om deze gebieden met succes te behandelen, zou veel tijd vergen zonder hetzelfde niveau te behalen. Oefeningen kunnen het therapeutische effect van de HI-EMT-procedure niet dupliceren. En het resultaat: een significante verbetering na 6 tot 10 behandelingen in slechts 3 tot 5 weken.

De behandeling

Behandelduur 30 minuten

Voor resultaat 10 behandelingen

Resultaat behandelingen
- Vet vermindering
- Toename spiermassa met 23%
-Sneller resultaat met bv de cryolipolyse

Prijs per behandeling van €99 nu voor 79,-
Kuur 10 keer ACTIE: van €799,- voor 600,-
Behandeling i.c.m. cryolipolyse vanaf €135
Kuur 4 keer i.c.m. cryolipolyse vanaf €450

Reserveren

Meer informatie over afslanken?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Compressietherapie

Compressietherapie stimuleert het lymfesysteem om weer op een gezonde manier te werken. De Balancer is als het ware een pak waarin u stevig ingepakt op de behandeltafel ligt.

Meer over compressietherapie
Cryolipolyse

Heeft u ondanks voldoende bewegen en gezond eten last van te veel vet op de probleemzones zoals buik, billen en bovenbenen? Wij bieden u een wetenschappelijk bewezen oplossing.

Meer over Cryolipolyse
Liposhape

De liposhape zorgt voor lichaamcontouring en huidverstrakking. Dit apparaat kan worden gebruikt voor de behandeling van cellulite, huidverstrakking, huidverjonging en vetreductie.

Meer over Liposhape
Webshop