Huidverbetering

Micro Meso Shooter

De Micro Meso shooter is een medisch gecertificeerd apparaat waarmee we per klik 19 minuscule gaatjes in de huid maken en geeft daar direct d.m.v. de 19 holle naaldjes de werkstof af. De werkstof die wij gebruiken is peptidyal 115 (zusje van Profhilo). Deze behandeling is perfect te combineren met de Carboxy Treatment die voor slechts €50 bij te boeken is (normaal €65). Ons advies is een kuur van 3 tot 4 behandelingen met 2-3 weken er tussen. Een kuurbehandeling zorgt voor een vollere stevigere huid, door meer elastine en collageen aanmaak. Daarna is eens per kwartaal als onderhoudsbehandeling aan te raden.

Peptidyal 115

Peptidyal 115 is een steriel cosmetisch product dat extreem goed is voor hydratatie en de biorestructurering van de huid, die uitgedroogd en beschadigd is door veroudering en door blootstelling aan zonlicht. Het is geschikt voor de verjonging van de huid, de behandeling van striae en als aanvulling op intradermale fillers. Het maakt deel uit van het protocol van esthetische herstellende en regeneratieve geneeskunde. Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines in Peptidyal 115 hydrateren en voeden de cellen van het huidweefsel, reactiveren biologisch herstel en weefsel regeneratieve processen.

De behandeling

Behandelduur 75 minuten

Voor resultaat 3-4 behandelingen

Resultaat behandelingen
- Het verstevigen van de huid
-Het verminderen van rimpeltjes en littekentjes
- Verbeteren van de elasticiteit en huid barrière
- Verbeteren van de huid teint en egalere huid
- Vocht regulering in de huid
- Verbeteren van de tekenen van huidveroudering
- Geeft direct frisser, jonger en voller uiterlijk

Prijs per behandeling €135

Reserveren

Meer informatie over huidverbetering?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Dermapen

Glycolzuur maakt poriën vrij en verfijnt de huidstructuur. De Dermapen kan de structuur van de huid zelfs volledig transformeren, met een stralend en glad eindresultaat.

Meer over Dermapen
Helight

De werking van licht op ons lichaam wordt al vele jaren in de medische wereld gebruikt om genezing te bevorderen, pijn te verlichten of ontstekingen te verminderen.

Meer over Helight
Peppermint Peeling

Een combinatie van 5 verschillende zuren. Deze peeling werkt ook verzachtend, hydraterend en verbeterd regeneratie van het weefsel.

Meer over Peppermint Peeling
Webshop