Over ons

L’arte dell’estetica

Schoonheidsinstituut L’arte dell’estetica is al ruim 34 jaar uw persoonlijke partner op het gebied van huidverbetering en figuurcorrectie. In ons prachtige pand gelegen aan de Binnenveld 17 in Veghel zijn wij maandag tot en met vrijdag aanwezig voor heerlijke behandelingen gericht op ontspanning of verbetering van de huid.

Waar wij voor staan

Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis. Iedereen die bij ons langskomt krijgt een persoonlijk consult en op basis hiervan stellen wij een professioneel behandelplan samen. Voor een nóg mooiere versie van jezelf!

Comfort Zone & Hydropeptide

In de salon wordt er gewerkt met het merk comfort zone, deze wordt geïnspireerd door de natuur. De verpakkingen zijn milieuvriendelijk en de producten worden niet op dieren getest en zijn bovendien volledig goedgekeurd met een FDA-keurmerk (American Food and Drug Administration).

Bij Hydropeptide gebruiken ze de geavanceerde wetenschap van epigenetica en peptiden om resultaatgerichte, luxueuze huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen te ontwikkelen. Het resultaat spreekt voor zich: jouw huid ziet fantastisch uit en voelt zijdezacht aan!

Naast het resultaat willen ze dat de klant een luxe en ontspannenheid ervaren, ze werken dan ook nauw samen met vooraanstaande professionals uit de spa- en wellness-industrie met als reden om van elk product en elke behandeling een fantastische ervaring te maken.

Hydropeptide en Comfort zone combineert het beste uit de natuur en de wetenschap, met hoogst kwalitatieve producten en resultaatgerichte behandelingen. Het is onze expertise om voor jou de juiste behandeling of producten samen te stellen die zorgen voor een optimaal resultaat.Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30 uur
Dinsdag 09:00 – 17:30 uur
Woensdag 09:00 – 17:30 uur
Donderdag 09:00 – 21:00 uur (17.00-18.00uur pauze)
Vrijdag 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag | GESLOTEN

Meer informatie over onze werkwijze?

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij geven u graag meer informatie en advies over onze verschillende behandelingen en arrangementen.

TarievenContact
Webshop