February 9, 2021

Boost your skin!

Boost your skin!

Met onze Micro Meso Shooter. Dit is de nieuwste techniek op het gebied van huidverbetering. Het resultaat? Een frisser, jonger ogend, stralend uiterlijk en dat al na één behandeling!

Peptidyal 115

Peptidyal 115 is een steriel cosmetisch product dat extreem goed is voor hydratatie en de biorestructurering van de huid, die uitgedroogd en beschadigd is door veroudering en door blootstelling aan zonlicht. Het is geschikt voor de verjonging van de huid, de behandeling van striae en als aanvulling op intradermale fillers. Het maakt deel uit van het protocol van esthetische herstellende en regeneratieve geneeskunde. Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines in Peptidyal 115 hydrateren en voeden de cellen van het huidweefsel, reactiveren biologisch herstel en weefsel regeneratieve processen.

De Micro Meso shooter is een medisch gecertificeerd apparaat waarmee we per klik 19 minuscule gaatjes in de huid maken en geeft daar direct d.m.v. de 19 holle naaldjes de werkstof af. De werkstof die wij gebruiken is peptidyal 115 (zusje van Profhilo). Deze behandeling is perfect te combineren met de Carboxy Treatment die voor slechts €50 bij te boeken is (normaal €65). Ons advies is een kuur van 3 tot 4 behandelingen met 2-3 weken er tussen. Een kuurbehandeling zorgt voor een vollere stevigere huid, door meer elastine en collageen aanmaak. Daarna is eens per kwartaal als onderhoudsbehandeling aan te raden.

Gezond, fit en strak

Naast huidverbetering, laserontharing, pedicure en lichaamsbehandelingen zijn wij ook gespecialiseerd in figuurcorrectie en cellulite vermindering.

by
Ineke
Webshop