Huidverbetering

Hydra Memory

Geeft een unieke en zeer plezierige ervaring, dankzij de specifieke toepassing van het masker en de exclusieve comfort touch massage.

Hydra memory

Bij de behandeling nemen we u mee in een heerlijke ontspannende behandeling, waarbij gedurende de hele behandeling de aandacht volledig voor de klant is. Alle producten worden met speciale massage grepen aangebracht.

De behandeling bestaat uit een tranquility werkomsritueel, reiniging, dieptereiniging, comfort zone massage, facebrush massage, een masker en dag/nacht verzorging.

De behandeling

Behandelduur 60 minuten

Resultaat behandelingen
- Vochtherstel van de huid
- Kalmerende werking
- De huid komt helemaal tot rust
- Voor een frisse, gehydrateerde huid

Prijs per behandeling €77,50

Reserveren

Meer informatie over huidverbetering?

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode.

Je aanvraag voor een intakegesprek is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.
Dermapen

Glycolzuur maakt poriën vrij en verfijnt de huidstructuur. De Dermapen kan de structuur van de huid zelfs volledig transformeren, met een stralend en glad eindresultaat.

Meer over Dermapen
Helight

De werking van licht op ons lichaam wordt al vele jaren in de medische wereld gebruikt om genezing te bevorderen, pijn te verlichten of ontstekingen te verminderen.

Meer over Helight
Micro Meso Shooter

Voor hydratatie en de biorestructurering van de huid. Geschikt voor huidverjonging, de behandeling van striae en als aanvulling op intradermale fillers.

Meer over Micro Meso Shooter
Webshop