Shop-in-shop

Permanent beauty by Ashley

In 2015 begon Ashley Hawkyard haar cursus om wimperextensions te zetten, vervolgens rondde zij in 2016 de Permanent Make-up opleiding bij Ecuri af totslotte de nieuwste techniek Ombré Powder Brows bij Dutch Art Avenue. Ashley helpt u graag met het waarmaken van uw wens om de perfecte look te creëren. Voor afspraken of vragen kunt u gerust contact opnemen met Ashley op nummer: 0652657719.

One-By-One Wimperextentions

Deze individuele haartjes worden 1 voor 1 op uw eigen wimpers geplaatst met een speciale lijm. Afhankelijk van uw eigen haargroei, blijven de haartjes 4 weken zitten. deze techniek is bedoeld voor mensen die verlenging van de wimpers willen, en gaan voor een natuurlijke look. Het plaatsen van een nieuwe set One- by- One wimperextentions duurt ongeveer 1.5 uur.

Volume Wimperextentions

Bij de Volume Wimperextensions worden er meerdere synthetische haartjes op de eigen wimperhaar geplakt met een speciale lijm. Deze nep haartjes kunnen variëren in dikte en lengte waardoor er een vol natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je ziet geen aanhechting omdat de extensions aan je eigen wimperhaartjes worden geplakt. De wimperextensions blijven ongeveer 3 tot 5 weken zitten.

Ombré powder Brows

Bij Ombré Powder brows worden de wenkbrauwen zachtjes ingeschaduwd. De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter ingeschaduwd met naar buiten toe donkerder waardoor er een mooie overgang wordt gecreëerd en het een strak natuurlijk en zacht wenkbrauw effect geeft. Vergelijkbaar met als de wenkbrauwen worden ingekleurd met poeder. Na ongeveer 1,5 jaar dient het weer opgefrist te worden.

Permanent Eyeliner

Een Permanent Eyeliner geeft je ogen een vollere en heldere oogopslag. U kunt er voor kiezen om alleen een boven eyeliner te laten zetten of onder en boven, of alleen een onder eyeliner. Hoelang de pigmentatie blijft zitten is bij iedereen verschillend. De eyeliner blijft ongeveer 3 tot 5 jaar mooi zitten.

Bezoek haar website via https://www.pmubyashley.nl/ of u kunt haar bereiken op nummer 0652657719.


Meer informatie over onze werkwijze?

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij geven u graag meer informatie en advies over onze verschillende behandelingen en arrangementen.

TarievenContact
Webshop